Olița pliabilă Potette Plus (P)

olita-pliabila-1.jpg

Mai avem câteva zile pânâ plecăm în vacanță la mare și avem deja primul obiect pe care-l vom pune în bagaj: super olița pliabilă!

Haha! Și ca de fiecare dată când plecăm trebuie să fac eu bagajele pentru toată familia, deși ultima dată a zis domnul meu soț că se ocupă el de acest mic detaliu, pentru că am luat prea multe. Dacă stau bine să mă gândesc Thomas cred că este singurul care mă ajută. În ultimele călătorii și-a făcut aproape singur băgăjelul, zic aproape pentru că i-am mai scos/adăugat ce uitase de pe listă. :)

Tocmai pentru că știam că urmăm să plecăm într-o vacanță de 7 – 8  zile, m-am gândit să achiziționez o oliță pliabilă. Acum 3 ani când am mers în concediu, el era pe final de scutece, nu m-am stresat prea tare cu o oliță, pentru că el nu o folosea/nu-i plăcea. Eh, acum, pentru a sta liniștită am căutat online această oliță. Unde o poți lua? Peste tot: în mașină, în parc, în vacanțe la mare, la munte, în drumeții, etc. Nu știi niciodată pe unde ajungi și când vei ave nevoie de ea. Nici n-am apucat să finalizez achiziționarea ei, că acum câteva zile m-a contactat Cristina de la Kidscenter și mi-a spus că a primit The oliță pliabilă și m-a întrebat dacă o vreau. Fără să ezit am zis: DAAAAA!!! Când, cum, de când? Numai ce-i sosise comanda, pentru că eu nu văzusem până acum la kidscenter pe site o oliță pliabilă.

Să vă zic despre această olița minune aka Pottete Plus

  1. Este super colorată, deci copiii or să o îndrăgească instant!
  2. Picioarele se blochează
  3. Nu alunecă
  4. Este indicată de la 15 luni + și poate susține 22 kg.
  5. Se poate utiliza și ca reductor pentru vasurile de toalete ale adulților.
  6. Vine la pachet cu o pungă în care o puteți transporta și cu 3 săculeți de unică folosință, care o au bază absorbantă.
  7. Un săculeț reține până la 150 ml de lichid și sunt biodegradabile. Le puteți comanda separat de aici
  8. Cântărește până-n 400 de grame
  9. Dimensiuni: deschisă ca și reductor: 25 cm * 22 cm * 12.5 cm, pliată pentru transport: 23 cm * 22 cm * 7 cm, deschisă ca și oliță: 36.5 cm * 22 cm * 7 cm
  10. Încape în geantă, în rucsac, în căruț, unde vrei o poți lua cu tine.

Și, bineînțeles că o puteți folosi acasă și vă puteți achiziționa un liner reutilizabil care se curăță foarte ușor!

Am făcut câteva poze pentru a v-o arăta.

Eu sunt super încântată de ea și cred că și copiii vor fi la fel! Cu siguranță va fi primul lucru pe care-l voi așeza în mașină atunci când vom pleca de acasă. Gata cu stresul, cu urgențele și toată lumea este relaxată pentru că ai noștri copii o vor putea folosi liniștiți la nevoie.

Îi mulțumesc Cristinei, de la Kidscenter, pentru parteneriatul cu noi din acest post!

Dar voi cum gestionați urgențele celor mici? Ce fel de olițe folosiți în călâtorii pentru cei mici?

 

 

 

 

 

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

scroll to top